autoreclame
binnenreclame
buitenreclame
displays
gevelreclame
kunst
posters
presentatiewanden
print
raambelettering
reclameborden
spandoeken
stickers
textielreclame
winkelsigning
zeefdruk

fotogalerij

 
zeefdrukkerij

Met de zeefdruktechniek is het mogelijk om producten van zeer uiteenlopende materialen te bedrukken. Drukwerk vervaardigd in zeefdruk staat bekend om zijn dekkende en heldere kleuren.

Zeefdrukken kan zowel handmatig voor kleine partijen, of machinaal voor grote partijen plaatsvinden. Deze techniek wordt toegepast op vlakke materialen. In bepaalde gevallen kunnen we ook zeefdrukken op materiaal dat al gevormd is. Vraag naar de mogelijkheden.

Zeefdrukinkten zijn voor lange tijd kleurecht, watervast en hebben een zeer goede hechting. De door ons gebruikte UV-inkten hebben een hoge glans en geven een fijnere detailweergave dan conventionele inkten. Bovendien zijn ze minder schadelijk voor het milieu omdat ze geen oplosmiddelen bevatten.
 
Door het toepassen van de zeefdruktechniek op uw communicatie-uitingen, weet u zich verzekerd van hoogwaardige en duurzame producten. Ook uw loondrukwerk verzorgen wij graag.


WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
 
© Kijk Reclame 2021
Website door DigiConcept
   belettering    zeefdrukkerij    werken bij    ons team    disclaimer    privacy    terms