autoreclame
binnenreclame
buitenreclame
displays
gevelreclame
kunst
posters
presentatiewanden
print
raambelettering
reclameborden
spandoeken
stickers
textielreclame
winkelsigning
zeefdruk

fotogalerij

 
over ons

Alles onder 1 dak

Eind jaren tachtig vond Kijk Reclame z'n oorsprong in de belettering. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig reclamebedrijf gespecialiseerd in de meest uiteenlopende vormen van belettering zoals reclameborden, autobelettering, raambeletteringgevelreclame, stickers, winkelsigning, spandoeken, presentatiemiddelen en textieldruk met een eigen DTP-afdeling. In de eigen drukkerij worden producten vervaardigd in elke denkbare vorm en kleur, geschikt voor diverse toepassingen. 


One stop shopping

Uw ideeën krijgen bij ons de ruimte en daarnaast kunnen we u bijstaan met advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Na productie kunnen we desgewenst ook montage voor u verzorgen. 

Duurzaam ondernemen

Duurzaam Ondernemen is bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.


WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
 
© Kijk Reclame 2021
Website door DigiConcept
   belettering    zeefdrukkerij    werken bij    ons team    disclaimer    privacy    terms