autoreclame
binnenreclame
buitenreclame
displays
gevelreclame
kunst
posters
presentatiewanden
print
raambelettering
reclameborden
spandoeken
stickers
textielreclame
winkelsigning
zeefdruk

fotogalerij

Roll-up banners voor Radboud in to languages
 
Ter ondersteuning van het nieuwe opleidingsjaar leverden wij deze mobiele eyecatchers die voorzien zijn van een full-colour doek en aluminium opbergcassette. De roll-up banner is een populair presentatiemiddel. In een handomdraai wordt het doek opgerold in de cassette en dankzij de handige draagtas kun je de banner overal mee naar toe nemen. De banners hebben een afmeting van 85 x 200 cm. en zijn in diverse maten en uitvoeringen leverbaar.
 
Radboud in'to Languages is het expertisecentrum voor taal en communicatie van de Radboud Universiteit Nijmegen en verzorgt een breed palet aan zowel taal- en communicatietrainingen als diensten. Met de academische wereld in de achtertuin en de wereld als voortuin vertalen zij theorie naar de praktijk van alledag en passen nieuwe inzichten en technologieën toe in het onderwijs. 
 

oktober 2014

 


< Terug naar het overzicht


WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
 
© Kijk Reclame 2021
Website door DigiConcept
   belettering    zeefdrukkerij    werken bij    ons team    disclaimer    privacy    terms