autoreclame
binnenreclame
buitenreclame
displays
gevelreclame
kunst
posters
presentatiewanden
print
raambelettering
reclameborden
spandoeken
stickers
textielreclame
winkelsigning
zeefdruk

fotogalerij

Autoreclame voor Maaltijdbus Betuweland

Voor zorgverlener Betuweland mochten wij hun maaltijdbus van nieuwe belettering voorzien. Hierbij werd op de zogenaamde bakkerswagen aan alle zijden nieuwe autoreclame aangebracht.

De maaltijdbus is bedoeld om maaltijden vanuit de centrale keuken bij de verschillende vestigingen te bezorgen. Deze maaltijden zijn echter niet alleen bestemd voor bewoners. Een deel van deze maaltijden wordt met behulp van Tafeltje Dekje-vrijwilligers bezorgd bij zelfstandig wonende ouderen.

Autoreclame is een zeer efficiënte manier van reclame maken. Computer-gestuurde snijplotters snijden teksten en logo’s in een scala aan kleuren en soorten zelfklevende materialen variërend van reflecterend tot lichtdoorlatende producten die permanent op de auto worden aangebracht.

Betuweland biedt  zorg, welzijn en wonen en doet dat graag onder regie van de cliënt.  Volgens Betuweland is de cliënt namelijk als beste in staat om aan te geven waar wensen en behoeften liggen en Betuweland probeert daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten.

 

 

oktober 2014< Terug naar het overzicht


WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
 
© Kijk Reclame 2019
Website door DigiConcept
   belettering    zeefdrukkerij    werken bij    ons team    disclaimer    privacy    terms