autoreclame
binnenreclame
buitenreclame
displays
gevelreclame
kunst
posters
presentatiewanden
print
raambelettering
reclameborden
spandoeken
stickers
textielreclame
winkelsigning
zeefdruk

fotogalerij

Maatwerk oplossing voor Klusrunner koffers

Kijk Reclame is specialist op het gebied van visuele communicatie. Of het nu gaat om een reclamebord, spandoek, (roll-up) banner, lichtbak, autobelettering, abriposter of textielreclame.                                                   Service en persoonlijke aandacht zijn bij ons vanzelfsprekend en wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden om uw actie, of campagne tot een succes te maken.

In navolging van de autobelettering voor Klusrunner aanhangers, hebben wij deze maand de eerste vier maatwerk reclamebordjes voor gereedschapkoffers mogen maken. Binnenkort worden Klusrunner aanhangers namelijk voorzien van een gereedschapskoffer met toebehoren. Als materiaal is gekozen voor Dibond bordjes vanwege de duurzaamheid em krasbestendigheid. De bordjes zijn voorzien van belettering en vervolgens door ons op de koffers gemonteerd

september 2015< Terug naar het overzicht


WIJ: van Kooy Reclame, Drukkerij Wijchen en Kijk Reclame bundelen onze krachten. Dit betekent voor ons allemaal een uitbreiding van onze diensten en een flinke vooruitgang. We verhuizen naar één locatie waar onze vakmensen elkaar versterken en zo een next level grafisch centrum ontstaat.

 
 
© Kijk Reclame 2019
Website door DigiConcept
   belettering    zeefdrukkerij    werken bij    ons team    disclaimer    privacy    terms